SERVEIS I TRACTAMENTS

En la nostra clínica comptem amb podòlegs professionals disposats a oferir les millors solucions per a arribar a totes les teues necessitats.

SERVEIS

l

Podologia General

El nostre principal objectiu és cuidar els teus peus. Per a això realitzem el millor tractament podològic segons la patologia. Trobem amb freqüència; dureses, claus, micosis, berrugues plantars, alteracions ungueals, etc.

l

Cirurgia Mínimament Invasiva del peu

Tècnica quirúrgica osteoarticular del peu realitzada per mitjà de xicotetes incisions que permeten un accés òptim i amb menor dany de teixits. Indicada per a Hallux valgus (juanetes), deformitats digitals, exostosis subungueals, osteocondromes, etc.

Podologia Infantil

Cuidem els peus dels més xicotets, perquè és molt important detectar a temps qualsevol anomalia que puga veure’s agreujada en el futur. Peus plans /claus, marxa en puntes, marxa punta dels peus cap a dintre / fora, etc.

Servei a domicili

Especialment destinat a persones amb mobilitat reduïda que no puguen desplaçar-se a la nostra clínica.

podologia en Quart de Poblet
Serveis podologia. estudis *biomencánicos a Quart de Poblet
podologia infantil a Quart de Poblet

TRACTAMENTS ESPECÍFICS

Quiropodia

És el tractament sanitari realitzat per a l’eliminació de callositats i alteracions ungueals. A més d’una valoració d’altres possibles alteracions del peu.

Fongs o Micosis

Podem trobar micosi a nivell dèrmic, com pot ser el peu d’atleta o a nivell ungueal (onicomicosis). Existeixen molts factors per a l’aparició d’aquesta afectació, per això és important eliminar la causa i iniciar un tractament adequat en cada cas.

papil·loma o berruga plantar

Causada pel VPH, són berrugues que poden ser de diferents tipus. Apareixen en les plantes dels peus sobretot en punts de pressió i creixen cap a dintre. Per a eliminar-les existeixen diferents tractaments des de primera modalitat fins a la cirurgia com a últim recurs.

cirurgia ungueal

Quan el tractament conservador no funciona, recorrem a la cirurgia. L’onicocriptosis (ungla incarnada) és una patologia ungueal molt dolorosa causada per l’aparició d’una espícula que penetra en la vora o canal del dit. Són cirurgies ambulatòries on es realitzen matricectomies utilitzant segons tècnica en cada cas.

Estudis Biomecànics 

Consisteix en una anàlisi de la marxa tant en estàtica com en dinàmica del pacient. Es valora la posició del peu amb respecte altres estructures òssies del cos i els seus rangs de moviment. Amb això, es pot previndre lesions causades per una alteració biomecànica mitjançant ortesis plantars realitzades a mesura.

Peu diabètic

Neuropatia diabètica relacionada amb la diabetis mellitus i que afecta a membres inferiors sobretot al peu. Prevenció i cura del peu diabètic. Tractament d’ulceracions.

Pregunta sense por.
Els nostres professionals estan al teu servei!